FAQ & Contact

Wij zijn bereikbaar van 09:00 tot 21:00

Untitled_design_-_2021-01-05T121123.826-removebg-preview

Veel gestelde vragen

Algemeen

Een nieuwe keuken kost veel geld en levert veel gedoe op en daar moet je maar net zin in hebben. Wrappen heeft meerdere voordelen ten opzichte van een hele nieuwe keuken:

  • Je kunt je keuken volledig naar eigen smaak customizen. Je kunt kiezen uit honderden kleuren en reliëfjes, voor ieder wat wils.
  • Binnen drie dagen heb je de look en feel van een nieuwe keuken. Geen weken van verbouwing dus!
  • Je kunt een duurdere look realiseren voor relatief minder geld. Wil je bijvoorbeeld een marmeren look, dan ben je bij ons aan het goede adres.

Wij zijn doorgaans in één volle dag klaar met de keuken, maar het kan zijn dat we één of twee dagen langer bezig zijn. Dat hangt af van onder andere de grootte en indeling van je keuken.

Omdat elke keuken uniek is hanteren wij geen vaste prijzen. Er zijn verschillende factoren die meespelen: de grootte van de keuken, de bewerkelijkheid en welke kleur of motief je wil.

We werken met een vanaf-prijs van €299,-, maar om het juiste tarief te bepalen hebben we altijd de foto’s van de keuken nodig. Elke keuken is anders!

Wij wrappen door heel Nederland. Uitzonderlijk zijn wij ook te vinden in Duitsland en Belgie

Ja, Wij werken ook in de avond uren en in het weekend. 

Garantie

Bij normaal gebruik blijft de folie minimaal tien jaar mooi, maar met goed onderhoud moet het langer kunnen. Gebruik je gezond verstand en bekijk onze schoonmaaktips bij materialen.

Zes jaar! Wij vertrouwen volledig op de sterke folie en onze eigen applicatiekracht. Doordat wij op de juiste manier wrappen en kwaliteit aanbieden, durven we het aan zes jaar garantie aan te bieden. Meer ga je nergens anders vinden.

Als de folie zomaar loslaat, dan komen we zeker langs om het te repareren. Dat is namelijk niet de bedoeling! Maar om het zeker te weten willen we je vragen even wat foto’s van de schade te appen naar 020 3030 775. Zo kunnen we samen beoordelen of we het gratis komen herstellen.

Nee, de folie is niet gevoelig voor UV straling en de zonlicht zal daarom geen invloed hebben op het folie.

Dit is niet de bedoeling en valt altijd onder de garantie; het betekent namelijk dat de folie niet goed is bevestigd. Omdat we dit te allen tijde willen voorkomen, controleren we dit altijd voor de oplevering.

Mocht het toch bij u het geval zijn dat u bubbels onder de folie ziet, dan willen we u vragen even te appen naar 020 3030 775 en wat foto’s van de schade te sturen

Materiaal

Wij gebruiken speciaal voor interieur ontwikkelde folie van de beste kwaliteit. Deze folie heeft een extra dikke laminaatlaag, met een sterk hechtende lijmlaag. Het materiaal is kras- en stootbestendig en blijft, bij normaal gebruik, zeker tien jaar goed.

Makkelijk niet maar wel verwijderbaar. Het verwijderen van de folie kan tijdrovend zijn. Voorkom schade en laat het vakkundig door ons verwijderen. Vraag naar een offerte

Zie ons kleuren portfolio

Ja zeker! Wij hebben wel meer tijd nodig om dit te wrappen en is zeker mogelijk.

Nee, op de folie die wij gebruiken blijven er geen vingerafdrukken achter. Bij folie van mindere kwaliteit zal je dit wel krijgen. Mochten de kastjes toch vies worden, maak ze dan schoon met een doekje met lauw water en biologisch afbreekbare ontvetter.

Mocht het toch bij u het geval zijn dat u bubbels onder de folie ziet, dan willen we u vragen even te appen naar 020 3030 775 en wat foto’s van de schade te sturen

je kunt gewoon je huidige schoonmaakroutine blijven volgen. Gebruik biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel in combinatie met heet water en een doekje. We willen je met klem afraden bijtende stoffen als chloor of bleek te gebruiken, dat kan schade opleveren en valt niet onder de garantie.

Nee, daar is de folie niet voor gemaakt. Deze zal dan scheuren. Gebruik altijd een onderzetter om hete pannen of ovenschalen op te zetten.

Zeker. De folie blijft jaren en jaren goed en is bedoeld als lange-termijnoplossing. We werken alleen met folie van de hoogste kwaliteit, zodat u jaren kunt genieten van je ‘nieuwe’ keuken.

Nee, Wij hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar verschillende typen folie in de markt en weten inmiddels wat wel en niet werkt. Wij kiezen ervoor alleen met kwalitatief goede folie te werken, omdat je anders geen goede, duurzame resultaten krijgt. Er zijn wel andere bedrijven die goedkopere alternatieven bieden, maar dat is vaak autowrapfolie – en deze is niet geschikt voor het interieur. Dit gaat altijd ten koste van de kwaliteit en dat willen we voorkomen.

Neem contact op

Contact via Whatsapp werkt het beste voor ons. Wenst u op een ander manier contact op te nemen dan kan dit ook via de onderstaande mogelijkheden.

Whatsapp

020 3030 775

× Whatsapp Ons